Wij helpen je graag verder Bekijk de vacatures

Wij helpen je graag verder Bekijk de vacatures

Voordelen van samenwerking met Werk & Co

Samenwerken met Werk & Co levert opdrachtgevers (en werknemers) veel voordelen op. Daar waar veel bureaus gezien worden als CV-schuivers, onderscheidt Werk & Co zich door voor u de beste kandidaat te selecteren uit de arbeidsmarkt.

Een scherp tarief

Werving via Werk & Co is vaak voordeliger dan zelf werven.

Garantieregeling

Werk & Co gaat altijd voor de beste kanidaten.

Vaste klanten

Kortingen bij een langdurige samenwerking.

Functie profielen

Het opstellen hiervan wordt geheel kosteloos gedaan.

De kracht van Werk & Co

Onze ambitie is om het anders te doen; beter.
Onze aanpak valt of staat met persoonlijk contact zowel met kandidaat als de opdrachtgever.

Over ons

Werk & Co is een professionele dienstverlener op het gebied van detachering en werving & selectie. Opgericht (2009) met het idee dat de ideale kandidaat en de ideale baan bestaan, mits je de moeite neemt om hiernaar op zoek te gaan. W&C gaat voor de lange termijn relatie en pretendeert de ideale kandidaat en baan voor iedereen te kunnen vinden.

De expertise van Werk & Co

Ligt op het gebied van het bemiddelen van verzekeringsprofessionals zoals: acceptanten, back office medewerkers, commercieel / administratief medewerkers, gevolmachtigd agenten, teamleiders, front office medewerkers, projectmedewerkers, pensioen / leven / Inkomen deskundigen, schadebehandelaars, hypotheekadviseurs, assurantieadviseurs binnendienst, accountmanagers / adviseurs buitendienst, intern specialisten verzekeren.

Wat andere over ons zeggen

De toegevoegde waarde van werving & selectie in het algemeen heb ik als te mager ervaren. Mirjam is de uitzondering op mijn ervaring! Het lukt haar om meerdere kandidaten te leveren die uitstekend voldoen aan het profiel! Haar resultaten zijn geweldig en dat is wat telt!

Robert Looren de Jong

Manager Zorg&Inkomen, Vanbreda Risk & Benefits

Als P&O adviseur bij NBG/Veldsink Groep heb ik erg prettig samengewerkt met Mirjam. Haar persoonlijk stijl, de professionele houding en het toch kunnen leveren in een toch krappe markt, maakte haar voor mij een goede recruitment-partner.

Rob Knapen

P&O adviseur NBG, Veldsink Groep

Mensen op waarde te schatten en op basis van intrinsieke interesse deze persoon aan jou en je bedrijf te (ver)binden. Twee skills die Mirjam perfect beheerst. Een echte goalgetter die op persoonlijke wijze contacten weet te leggen, te beheren en uit te bouwen. Verder heeft Mirjam een groot netwerk en is een echte professional in haar vakgebied.

Rinaldo Stefanutto

Manager, Achmea