Wij helpen je graag verder Bekijk de vacatures

Wij helpen je graag verder

 

Bekijk de vacatures

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Laat dan hier je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. Ook voor vragen en/of opmerkingen kan je dit formulier invullen.

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact op we helpen je graag verder.

info@werkenco.com

0625021099

Wat andere over ons zeggen

De toegevoegde waarde van werving & selectie in het algemeen heb ik als te mager ervaren. Mirjam is de uitzondering op mijn ervaring! Het lukt haar om meerdere kandidaten te leveren die uitstekend voldoen aan het profiel! Haar resultaten zijn geweldig en dat is wat telt!

Robert Looren de Jong

Manager Zorg&Inkomen, Vanbreda Risk & Benefits

Als P&O adviseur bij NBG/Veldsink Groep heb ik erg prettig samengewerkt met Mirjam. Haar persoonlijk stijl, de professionele houding en het toch kunnen leveren in een toch krappe markt, maakte haar voor mij een goede recruitment-partner.

Rob Knapen

P&O adviseur NBG, Veldsink Groep

Mensen op waarde te schatten en op basis van intrinsieke interesse deze persoon aan jou en je bedrijf te (ver)binden. Twee skills die Mirjam perfect beheerst. Een echte goalgetter die op persoonlijke wijze contacten weet te leggen, te beheren en uit te bouwen. Verder heeft Mirjam een groot netwerk en is een echte professional in haar vakgebied.

Rinaldo Stefanutto

Manager, Achmea